Görsel ve Sözlü Kültürde Osmanlı Saray Hayatı Topkapı Sarayı
İlhamdan Mülheme Usta-Çırak Atölye Çalışmalarımızda “Görsel Ve Sözlü Kültürde Osmanlı Saray Hayatı (Topkapı Sarayı)” başlıklı  workshop programımız 24-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Ayasofya Yerleşkesinde başlıyor!!

Kıymetli hocalarımız eşliğinde seminerler, uygulama çalışmaları, gezi programları ile geçecek ve beş gün sürecek olan programımızı kaçırmayın..

•Program katılım şartlarımız

- Program ücretli olup (3000 TL) 20 kişi ile sınırlıdır. FSMVÜ mezun ve mensuplarına %20 indirimlidir.

- Müze Kart, Topkapı Sarayı Harem giriş ücreti ve öğle yemeği giderleri (üniversite imkanlarından istifade edilebilir) katılımcılara aittir.

- Yurt içi, yurt dışından konu ile ilgili lisans, yüksek lisans ve araştırmacıların katılımına açık olup öğrenim dili Türkçedir.

- Sertifika alabilmek için tüm programa katılım zorunluluğu vardır.

- Katılımcıların ödeme yaparken alıcı kısmına “Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi”, açıklama kısmına “Ad-soyad, TC kimlik numaraları ve Workshop Programının Adını” yazmaları gerekmektedir.

Banka Adı: Vakıf Katılım Bankası

Şube: Merkez Şube